Levering

Korenter levert digitale producten waarvan je direct gebruik van kan maken.

Bedenktijd/Demo

Na aanschaf heb je 14 dagen de tijd om de factuur te betalen of om op te zeggen. Binnen deze periode is dit uiteraard kosteloos.
Maak je gebruik van een van onze aanbiedingen dan kom de eerste factuur die je moet betalen na de gratis periode en heb je dus nog langer de tijd om te beslissen.

Betaling
De eerste betaling

Met de eerste betaling geef je toestemming voor de maandelijkse incassering van de gekochte applicatie. Heb je een gratis periode, dan komt de eerste betaling pas na dat de gratis periode verloopt.

Vervolg betalingen

De volgende betalingen zullen wij iedere maand automatisch van je rekening incasseren. Wij zullen je hiervan elke keer 14 dagen van te voren op de hoogte stellen via email.

Automatisch incasso stoppen

Je kan de automatisch incasso stoppen via de Account pagina. Je zal dan elke keer je factuur zelf handmatige moeten betalen.

Facturen

De facturen vind je bij de applicatie op de Mijn Applicaties pagina. Wanneer je niet je factuur binnen 14 dagen betaald wordt de toegang tot de applicatie tijdelijk gesloten. Na handmatige betaling kan je direct weer verder gaan.

Mollie

De betaling van onze producten worden verwerkt via “Stichting Mollie Payments” incassant ID NL08ZZZ502057730000. Mollie is een betalingplatform. Op dit moment is alleen betaalmethode iDeal beschikbaar. Mogelijk komen er in de toekomst meer betaal opties.

Opzeggen
Applicatie opzeggen

Opzeggen doe je via de 'Opzeggen' knop van de applicatie op de Mijn Applicaties pagina. Je kan je applicatie altijd voor de volgende factuur opzeggen, je applicatie wordt aan het einde van de huidige periode opgezegd. Als je bijvoorbeeld op 5-4-2019 gestart bent en je zegt op 18-11-2019 op dan kan je de applicatie blijven gebruiken tot en met 4-12-2019.
Wanneer je je applicatie opzegt stoppen wij uiteraard ook met incasseren.

Demo opzeggen

Voor een Demo applicatie hoef je niks te doen, deze verloopt automatisch na één maand.

Account opzeggen

Je gehele account opzeggen kan ook, dit doe je via de Account pagina. Je account en al je applicaties worden dan per direct afgesloten.

Opzegging annuleren

Mocht je je bedenken neem dan binnen 2 weken contact met ons op.

Onze gegevens
Postadres
Korenter
Appelgaarde 30
3992JG Houten
Kvk nr:
Utrecht 30106186
BTW nr:
NL 817 557 453 B01